Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Middag bustocht

Zonnebloem afdeling

Bezoek Klompenmakerij en Arboretum Poortbulten

Wat hebben onze gasten mogen genieten van een zonnige middagbustocht.  Ondanks dat het prinsjesdag was, waren er toch vele gasten die mee gingen. Men kon kiezen om uit te stappen bij Klompenmakerij Koop in De lutte of wandelen in het Arboretum Poortbulten. Op beide lokaties werd er eerst genoten van koffie met krentewegge. Bij de Klompenmakerij werd door de eigenaar Johnny met humor en in het twents verteld over het verleden en heden van de klompenmakerij.Daarna werd er een rondgang gemaakt door de fabriek. Je bent nooit te oud om te leren, dat hebben we wel gezien en gehoord. BIj het Arboretum werd er gewandeld en voor wie dit niet kon werd er binnen in de Schenkerij door vrijwiligers van de bijenvereniging verteld over de bijenteelt en het park Arboretum.

Deze middagtocht werd afgesloten met het onbeperkt pannekoek eten bij het Pannekoekenhuis de Stroper. Het was een gezellige en plezierige middag.

 

 

 

 

 

 

Marian Huisman

053-5383020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken