Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Nationale Ziekendag 2019

Afd Losser-Overdinkel maakt voor de gasten een verwendag

Jam en rode bietjes als ziekentraktatie

De Zonnebloem Losser-Overdinkel wist van de Nationale Ziekendag, op zondag 8 september, weer een verwendag te maken voor hun gasten. Dit allemaal dankzij de succesvolle opbrengst van de Rabo Clubkas Campagne, én de samenwerking met zorgboerderij Het Voswinkel en cliënten van Avelijn.

In de creatieve ruimte van Zorgboerderij Het Voswinkel werkten cliënten van Avelijn de afgelopen weken aan het maken van allerlei presentjes voor de zieken. Zo werden er houten bakjes gezaagd,  geschuurd en beschilderd. Ook zorgden zij voor potjes eigengemaakte jam en zoetzuur van rode bietjes uit de moestuin en werden er cakejes gebakken, door de bakgroep van Avelijn, als traktatie in deze houten bakjes.

De vrijwilligers van de Zonnebloem brachten deze mooie attenties vervolgens rond bij de gasten, die erg verrast waren en dit bijzonder konden waarderen. Een van de reacties luidde: ‘dit is mijn vitamine van de dag, daar krijg ik gewoon kippenvel van.’

De cliënten van Avelijn vonden het ‘best een groot, maar ook mooi project’ voor de Nationale Ziekendag. De samenwerking met de Zonnebloem Losser-Overdinkel, zorgboerderij Het Voswinkel en Avelijn mag daarom van alle kanten geslaagd te noemen zijn.

Marian Huisman

053-5383020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken