Picknick

Zonnige middag bij de Zonnebloem

Zaterdagmiddag 4 Sept.  heeft de Zonnebloem Losser-Overdinkel na een te lange tijd,

de draad weer op gepakt van het organiseren voor een groepsactiviteit.

 Met inachtneming van de coronaregels konden de gasten van een gezellige picknick genieten op het terrein van de Boggelrieders op Erve Kraesgenberg.

De middag werd vooral gevuld met het ontmoeten van elkaar. Er was dan ook genoeg gespreksstof nadat we elkaar lange tijd niet meer gezien hebben door de pandemie, die alles stil legde.

Met het rond brengen van een attentie of een telefoongesprekje en door zelfs alleen te mogen zwaaien voor het raam hebben de vrijwilligers geprobeerd toch contact te kunnen houden met de gasten.

Grote zorg bij de zonnebloem was er vooral om de gezondheid van iedereen. Voor de gasten, waarvan velen toch op leeftijd zijn , maar ook voor de vrijwilligers.

Er zijn dan ook enkele gasten ziek geworden en ons ontvallen.

Gelukkig mogen we weer bij elkaar komen en daarom een picknick, heerlijk buiten en de zon liet zich ook van de goede kant zien.

Het terras was, met natuurlijk ook de zonnebloemen gezellig aangekleed door de vrijwilligers,

Annie, Lies, Hanny, Nardy en Ria, die de gehele organisatie op zich genomen hebben.

Enkele Boggelrieders , ook de jeugdige lieten hun kunsten op de hoge fietsen zien. Zelfs de smalste paden tussen de tafels door, gingen ze niet uit de weg. Het was een mooi tafereel om te zien.

Brigitte Huisman

0640224347
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken