Gezellige middag voor de gasten van De Zonnebloem

Zonnebloem afdelingsnieuws

Gezellige middag in De Singelhof van De Zonnebloem, afdeling Maasland.

Op 29 november jl. was er weer een leuke bijeenkomst voor de gasten van De Zonnebloem. Zij werden aan de deur hartelijk welkom geheten door – ja dat is echt waar - de markies en markiezin Van Masalant tot Diepenburgh. Zij begeleidden de gasten naar hun plaatsen waar de koffie en thee met iets lekkers klaar stond. Allereerst trad er een leuke Jazzmeidengroep van lerares Jessica op en hierdoor kwam de stemming er natuurlijk al snel goed in.

Na dit optreden kon men aan de hand van 15 beschilderde schorten, die elk een spreekwoord uitbeeldde dat met dieren te maken had, raden welk spreekwoord werd voorgesteld. Iedere tafel met gasten had een eigen lijst om de antwoorden op te schrijven. Je hoorde het geroezemoes van “zou dit het zijn of dat....” en dat was dus best wel spannend, maar uiteindelijk was er toch 1 tafel die, let wel, 14 goede antwoorden had.

Oh ja, de Koningin kwam met haar lakei ook nog even langs en zij vertelde in haar Zonnebloemrede hoeveel bewondering zij had voor het werk dat de vrijwilligers van de Zonnebloem voor hun gasten doen en zij noemde heel wat activiteiten op. Zij merkte dan ook op dat iedere vrijwilliger wel een lintje verdiende. Knap hoor van de Koningin dat zij dit allemaal wist!

Zangeres Angela Radtke kwam de zaal ook nog eens opvrolijken door het zingen van Nederlandse liedjes.

Al met al was het weer een groot succes met dank aan Lydia van der Kieft en José van Marrewijk, die met hulp van andere vrijwilligers deze geslaagde middag gerealiseerd hebben.

 

Heleen Tuitel

010-5912853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten