Afscheid Pierre Keulen als bestuurslid

Pierre Keulen heeft, na bijna 20 jaar actief te zijn geweest in diverse bestuursfuncties bij de Zonnebloem Maastricht aan het Spoor, afscheid genomen als bestuurslid.

Hij was door de jaren heen voorzitter, penningmeester en organisator van vele activiteiten voor de gasten van de wijken die onder de Zonnebloem Maastricht aan het Spoor vallen, te weten Heugemerveld, Koepelhof, Wyck en Ceramique. Hij blijft wel nog een aantal gasten bezoeken en daarmee als vrijwilliger verbonden. Daar is het bestuur blij mee. Hij is voor velen een vertrouwd gezicht in het Heugemerveld.

Pierre werd 12 december j.l. op de kerstmiddag van de Zonnebloem aan het Spoor in het zonnetje gezet en toegesproken door de voorzitter Maud Dupont. Hij ontving als blijk van waardering onder andere een bronzen beeldje van de Zonnebloem.

Pierre organiseerde en begeleidde door de jaren heen vele activiteiten en wist goed waar hierbij op gelet moest worden. De vrijwilligers konden op hem bouwen en hij had ook volgens hen altijd overal een oplossing voor. Zijn vrouw Annie, die zich eveneens als vrijwilligster jarenlang  inzette, is zijn steun en toeverlaat. Zij werd ook in de bloemetjes gezet.

Jacqueline Goossens

06-19949922
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?