Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vier Sluizentocht

sluizentocht-5jpg

Voor gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem organiseerde de regio Maastricht i.s.m. met rederij Stiphout de Vier Sluizentocht.

Op de boot werden we ontvangen met koffie en vlaai. Daarna genoten we van het kijken naar landschap en van alles wat er op het water gebeurde. De kapitein gaf geregeld uitleg over dingen waar we langs kwamen. Vooral het schutten in de sluizen was een belevenis op zich.

Voor we het in de gaten hadden was het al 13.00 uur en kregen we een lekkere lunch geserveerd.

Omdat we bij 1 sluis erg lang moesten wachten voordat we aan de beurt waren duurde de vaartocht uiteindelijk ruim een uur langer dan gepland. Maar hierdoor hadden we des te meer tijd om te genieten van het mooie weer.

Doordat we zoveel later aanmeerden dan oorspronkelijk de bedoeling was, duurde het een poosje voor de busjes arriveerden die de varensgasten kwamen ophalen. Toch was het wachten op de busjes geen straf, want er werd nog druk over de vaartocht nagepraat en zo vloog de tijd om.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Niek Ploegmakers

043-3472530
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken