Er zijn voor elkaar, is een groots klein gebaar!

een-klein-gebaarjpg

AKTIE DIE ONDERSTEUND WORDT DOOR MINISTERIE VAN VWS.

Het Ministerie van VWS heeft geld beschikbaar gesteld, waarmee plaatselijke afdelingen lokaal *een klein gebaar* kunnen maken. Zo wordt niemand in deze tijd vergeten en blijft iedereen aangesloten bij de maatschappij. Het geld is bedoeld om een kleine attentie te kopen en het staat elke afdeling vrij om zelf te bepalen waaraan het besteed wordt.

Er zijn voor elkaar, is een groots klein gebaar #eenkleingebaar.

Deze actie is in december 2020 van start gegaan. Maar omdat onze afdeling nèt bij iedereen een kerstattentie had gebracht, heeft het bestuur besloten om dit kleine gebaar in januari 2021 te bezorgen in de vorm van een doosje chocolaatjes met daarbij een speciale kaart over de actie. 

Helaas moesten we de attentie ook vergezeld laten gaan van een brief waarin nog eens bevestigd is, dat door de corona-maatregelen nog steeds geen activiteiten mogelijk zijn. Er is dan ook (nog) geen jaarprogramma opgesteld, zoals dat normaal in januari uitgereikt zou worden. Wèl is iedereen in deze brief nog eens extra opgeroepen om contact op te nemen met de vrijwilligers, wanneer daar behoefte aan zou zijn.

Thea Tijssens

0433470848
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken