Post voor iedereen van onze afdeling - februari

post-in-coronatijd-carnavalskrant-2021jpg

BLAD + KALENDER + KAART TEMPELEERS.

Ondanks dat dit jaar niet de “gewone” Carnavalsactiviteiten georganiseerd kunnen worden, brengt Carnavalsvereniging de Tempeleers toch het jaarlijkse Carnavalskrantje uit. Wij hebben voor alle Zonnebloemers een exemplaar ontvangen, met daarbij een kalender en een kaart. In de eerste week van februari zijn de vrijwilligers van onze afdeling op pad gegaan om ze bij iedereen te bezorgen. Dat bleek voor de ontvangers een welkome verrassing te zijn!

Tesamen met het blad hebben we bij iedereen ook nog een klein kaartje van onze eigen afdeling bezorgd met daarop 2 vrolijke plaatjes met daaronder de tekst:

Fijne Carnavalsdagen en een mooie Valentijnsdag!

Vrijwilligersteam Zonnetrio MOC 

De Tempeleers hebben als motto “Plezeer en Sjariteit”. Zo doen ze elk jaar iets extra’s voor mensen die het (om wat voor reden dan ook) niet zo gemakkelijk hebben. Dit jaar doneren ze o.a. iets aan de Zonnebloem. Met de opbrengst van het Zate Hermeniekeskonkours 2020 zijn 66 pakketten aangeschaft, die onder deelnemers aan Zonnebloemactiviteiten zijn verdeeld. Daarvan zijn 9 pakketten uitgedeeld aan deelnemers binnen onze afdeling.

TEMPELEERS, NAMENS ALLE ZONNEBLOEMERS HARTELIJK DANK!

Thea Tijssens

0433470848
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken