Zonnebloem gaat weer open voor activiteiten

zonnebloem-weer-open-gezellige-middag-22-06-2021jpg

LANGZAAM KOMT EEN EINDE AAN DE LOCKDOWN.

Locatie: Wijkcentrum "de Luibe" in de Maastrichtse wijk Oud-Caberg.

Het aantal coronabesmettingen is dusdanig verminderd, dat de veiligheidsmaatregelen ter voorkoming van besmetting aanzienlijk versoepeld zijn. Het is nu weer mogelijk om activiteiten te plannen. Zij het met bepaalde beperkingen. Het virus is immers nog niet weg!

Zonnetrio MOC heeft als eerste activiteit na de lockdown een gezellige middag georganiseerd. Fijn om elkaar weer te kunnen ontmoeten en bij te praten na de afgelopen moeilijke periode. Vooral het persoonlijke contact is iets dat iedereen het meeste heeft gemist. In september 2020 was de laatste activiteit en sindsdien hebben de meesten elkaar niet meer gezien. 

Tijdens de middag zijn dia’s vertoond van de activiteiten die in 2019 en 2020 hebben plaatsgevonden. Het is leuk om hier op terug te kijken met in het achterhoofd de wens dat het van nu af aan ook weer mogelijk blijft om zulke gezellige dingen samen te kunnen gaan beleven. 

Uiteraard ontbraken koffie/thee en een lekker stuk vlaai niet. En hierna werden frisdrank en licht alcoholische drankjes geserveerd met een borrelhapje erbij. Deze eerste bijeenkomst na de lockdown moest immers gevierd worden!

Enkele foto's van de dag worden hieronder getoond!

Thea Tijssens

0433470848
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken