Etentje

dinerenjpg

WE ZIJN GEZAMENLIJK EEN HAPJE GAAN ETEN.

Locatie: “Treech aon de Maos” Hoge Kanaaldijk 70 te Maastricht. 

Het busuitstapje dat voor deze maand gepland stond, kon door omstandigheden niet doorgaan. In plaats daarvan is er een etentje georganiseerd.

Een klein uurtje voor aanvang van het eten, was bijna iedereen al aanwezig. Door het mooie weer konden we ons aperitiefje buiten op het terras opdrinken. Maar daarna moesten we toch echt naar binnen waar de tafels al keurig gedekt stonden. Toen iedereen zat, zag je pas hoe groot de opkomst was: ruim zestig mensen. Het restaurant was zowat helemaal bezet. Na een kop tomatensoep voor iedereen, was er naar keuze –vispannetje-goulash-zuurvlees- met frites en een salade. Daarna als toetje koffie/thee met een klein puntje fruitvlaai.

De maaltijd was goed verzorgd en de sfeer was heel erg gezellig. Na afloop werd nog even nagepraat totdat de eerste busjes kwamen. Degenen die met eigen vervoer gekomen waren en nog even de tijd hadden, zochten het terras weer op om nog wat langer te kunnen genieten van deze mooie dag!

Enkele foto's van de dag worden hieronder getoond!

Thea Tijssens

0433470848
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken