Zonnebloem afdelingswebsite

De afdeling Made is opgericht in 1961 door vier vrijwilligers. Momenteel hebben wij 30 vrijwilligers en 5 bestuursleden die zich inzetten voor 165 gasten. Bij de Zonnebloem gaat het om mensen en met name zij met een fysieke beperking. Een aantal vrijwilligers bezoekt onze gasten aan huis, gewoon voor een praatje of een kopje koffie, een eindje wandelen, etc.

Naast bezoekwerk organiseren wij door het jaar heen diverse activiteiten voor onze gasten zoals; bingomiddag, muzikale middag, dagboottocht, uitstapje naar musea, kerstviering, enz.

Het bestuur en de vrijwilligers komen een aantal keren per jaar bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en zaken te bespreken.

Wilt u zich aanmelden als gast of vrijwilliger of wilt u meer informatie over de afdeling Made? Neem dan contact op met onze contactpersoon (rechtsboven aan de pagina) of stuur een mail naar de afdeling.
Ook is het mogelijk om onze afdeling met een gift te ondersteunen.

Vanwege het corona-virus kunnen we momenteel geen activiteiten voor onze gasten organiseren. Maar ondanks alles blijven we steeds met onze gasten in contact door diverse aandachtsmomenten d.m.v. het uitreiken van een tablet chocola, een roos en een zonnebloem door onze vrijwilligers.

Voor meer informatie over corona zie https://mijn.zonnebloem.nl/themas/09-coronavirus-en-de-zonnebloem

Petra Dilven

0162-686538
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk