Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

17-22 maart 2019 Afdelingsvakantie.

Een 6 daagse trip gemaakt naar Vledder te Drente in hotel Brinkzicht. Vervoer met luxe touringcar.

Op zondag 17 maart 2019 verzamelden de 4 vrijwilligers en de 12 gasten zich bij eetcafe op ut indsje te Cadier en Keer, waar we rond 12.00 uur vertrokken per luxe touringcar van hotel Brinkzicht naar Vledder. Onderweg een stop bij la place voor koffie en gebak en rond 16.00 uur waren we ter plekke.  Na een woord van welkom door Hans de Jong (directeur), vergezeld van een welkomst cocktail werden de kamers bemand en aansluitend vond het diner plaats. 

Na een goede nachtrust voor de meeste mensen, en na het nuttigen van het ontbijt werd de buurt verkend per rolstoel of lopend.  Er werden de daarop volgende dagen verschillende uitstapjes gemaakt. Naar het gevangenismuseum, een buffelfarm en een mineralenmuseum werden bezocht en een boottocht gemaakt door Giethoorn. Op 1 excursiedag hebben we dankbaar gebruik gemaakt van 2 vrijwilligers van de afdeling Vledder, díe wij via een mail een verzoek om ondersteuning hadden gevraagd. Prima actie!!

Na het diner konden er spelletjes worden gespeeld. Ook  vond er op verschillende avonden een  welkomstbingo en een sjoelbakken race plaats, en als kers op de taart een muziekavond met  conferences optreden. Entertainment volop!

Na het laatste ontbijt op vrijdag ging de reis terug, met wederom een koffiestop bij la place met gebak. Terug in  Cadier en Keer hebben  we samen nog een afscheidsdiner gebruikt en daarna ging een ieder huiswaarts.

Wij, de 4 vrijwilligers werden tijdens het diner, door de gasten in het zonnetje gezet met ieder een bos bloemen en een uitgebreid dankwoord!

Terugkijkend was het een geslaagde reis met mooie momenten en dito indrukken. 

 

Antoon Hermans

06-50499177
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken