Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

26 maart 2019 Ballonvaart.

Dit keer "de lucht in" met de ZONNEBLOEM.

Na herhaalde pogingen was het  eindelijk zo ver dat er een telefoontje kwam van Ad Ballon, vanavond om 17.00 uur verzamelen in woonwijk Amby bij Maastricht.

De organisatie was zover voorbereid dat iedereen alleen nog gebeld moest worden dat het doorging.  Het taxibedrijf moest extra inzet leveren, daar dit evenement niet vooraf gepland kon worden, maar hielden rekening met de door mij gereserveerde data. Iedereen was op tijd aanwezig. Jammer was het dat de ballon niet het zonnebloemlogo voerde, maar dat kon uiteindelijk de pret niet drukken. 

De 2 ZONNEBLOEM gasten die slecht ter been waren,  konden via het deurtje in de mand hun plaatsen innemen. Op hun hydraulische stoelen gezeten en voorzien van veiligheidsgordels gingen we de lucht in. Het was rustig weer en de gasten konden volop van het uitzicht boven het limburgse heuvelland genieten.  Het was mooi om van bovenaf je eigen leef omgeving te kunnen waarnemen.

Na een soepele landing en een afsluiting met champagne en een mooi certificaat, kunnen wij terugzien op een zeer geslaagd evenement. En met zijn allen zijn we zeker een ervaring rijker!!

Antoon Hermans

06-50499177
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken