Rondvaart op het Veerse Meer

img8691jpg

De koude wind op de kade van Middelburg zorgde ervoor dat de gasten snel naar binnen konden op de rondvaartboot de Zilvermeeuw 2.

 

📷 Bekijk hier alle foto's 📷

 

Spoedig hadden de 150 gasten een plaatsje gevonden, zodat de vrijwilligers van de Zonnebloem de koffie/thee konden rondbrengen, met een stukje cake erbij. Onze accordeonist vrolijkte de boel op en de tocht kon beginnen. Trossen los en eerst door het Kanaal van Walcheren, en dan via de sluizen het Veerse Meer op.

Drankjes werden rondgebracht en de gasten konden buiten de oevers van het meer bewonderen, maar bijkletsen natuurlijk was even belangrijk. Tijd voor de uitgebreide maaltijd: soep, gevulde kip, groenten, en natuurlijk frites uit een puntzak werden vakkundig geserveerd door de vrijwilligers.

Bakje koffie met een bonbon en dan de loterij natuurlijk. Vele loten werden er gekocht, want er waren héél veel prijzen! Deze werden met veel plezier uitgereikt. Nog een consumptie met een hartige hap en dan langzaam maar zeker weer door de sluizen van Veere en op naar Middelburg.

Daar stonden de auto’s en taxi’s al klaar om de gasten weer op te halen. Zeker, het was geen stralend weer, maar de rondvaart vond iedereen geweldig. Bedankt accordeonist en bemanning van de Zilvermeeuw 2: Monique, Frank, Wim en Johan, voor de perfecte verzorging van deze middag.

Jos

Peter Dingemanse

0118611819
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken