Rabo Clubkas Campagne 2018

Breng jouw stem uit en steun het verenigingsleven!

Ook dit jaar zet de Rabobank zich in voor ondersteuning van verenigingen en stichtingen via de Rabo Clubkas Campagne. De Zonnebloem afdeling Middelburg-Veere heeft zich hiervoor aangemeld.

Leden van de Rabobank kunnen via hun stem de beschikbare € 165.000,- verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Bent u lid van de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, dan kunt u stemmen. Ieder lid ontvangt 5 stemmen, waarvan er 2 stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht. Deze stemmen zijn geld waard. Alle leden krijgen, uiterlijk 3 april, per post een persoonlijke stemcode toegestuurd. Stemmen kunt u van 4 tot 16 april.

Draagt u onze Zonnebloemafdeling een warm hart toe, geef dan twee van de 5 stemmen aan ons en zorg voor een financieel steuntje in de rug. En natuurlijk hebben we er geen bezwaar tegen als u ons verzoek deelt met uw familie, vrienden, kennissen en buren.

Voor meer informatie kijk je op www.rabobank.nl/wnb

Alvast bedankt voor uw steun!           

Peter Dingemanse

0118611819
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken