Eindresultaat Zonnebloemloterij 2022

De Zonnebloemloterij 2022 voor onze afdeling zit er (bijna) op. De papieren lotenverkoop is inmiddels gesloten.

Digitale loten kunnen nog tot 1 oktober a.s. worden verkocht. De trekking van de loterij is 10 oktober a.s.

Wat hebben we ons best gedaan om zo veel mogelijk loten te verkopen voor ons doel: een elektrisch aangedreven duo-fiets. We kunnen stellen dat onze gezamenlijke inspanningen hebben geloond, want we hebben maar liefst 4.269 loten (3.200 papier + 1.069 digitaal) weten te verkopen, waarmee we ons doel ruimschoots hebben behaald! De opbrengst: € 6.403,50.


Daarnaast hebben we bij de huis-aan-huis/evenementenverkoop in totaal nog € 133,50 aan giften mogen ontvangen. De loten zijn op diverse manieren aan de man gebracht, onder andere via huis-aan-huis verkoop, bij evenementen, via digitale verkoop, door onze vrijwilligers/wijk coördinatoren. Vermeldenswaardig is nog wel de verkoop tijdens De Visserijdagen in Arnemuiden. Daar werden in 5 uur tijd 500 (!) loten verkocht.

Ik wil iedereen die deze lotenverkoop tot een succes hebben gemaakt nogmaals hartelijk bedanken voor zijn/haar inzet. Bij de straatverkoop hadden we het geluk van mooi weer. Daarnaast was het ook gezellig en leuk voor de onderlinge contacten en saamhorigheid. Ik hoop ook volgend jaar weer
een beroep op jullie te mogen doen ……

Het bestuur kan nu verder aan de slag om tot aanschaf van de duo-fiets over te gaan. Hopelijk kunnen we dan binnenkort de eerste ritten gaan maken met onze gasten op het mooie Walcheren.

Hans Mesu
Coördinator Zonnebloemloterij

Peter Dingemanse

0118611819
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken