Eindresultaat Zonnebloemloterij 2023

De Zonnebloemloterij 2023 voor onze afdeling zit er weer op. De trekking heeft op 9 oktober jl. plaatsgevonden. Hopelijk bent u in de prijzen gevallen. Zo niet, volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen

Vele vrijwilligers hebben zich weer ingezet om loten aan de man te brengen. Op verschillende manieren; door ze zelf te verkopen aan buren, familie, vrienden, collega’s, etc. dan wel aan gasten van de Zonnebloem. Ook hebben velen geholpen bij de huis-aan-huis verkoop (12 avonden) op de dorpen/delen van Middelburg binnen onze afdeling of bij evenementen. Tot slot hebben een tiental vrijwilligers via hun persoonlijke online-verkooppagina ca. 750 loten verkocht.

De gezamenlijke inspanningen hebben weer geloond. We hebben namelijk 3.407 loten (2.300 papier + 1.107 digitaal) weten te verkopen!

De opbrengst: € 7.665,75 (vorig jaar € 6.403,50).

Daarnaast hebben we bij de huis-aan-huis verkoop/evenementenverkoop in totaal nog € 182,80 aan giften mogen ontvangen.

Met de opbrengst gaan we onze deelnemers op 18 en 20 december a.s. een heerlijke kerstlunch aanbieden bij Hotel van der Valk in Middelburg.

Als coördinator ben ik trots op het eindresultaat, maar ik ben nog meer trots op alle vrijwilligers die hebben geholpen en van deze actie een succes hebben gemaakt. SUPERBEDANKT!!

Ik hoop ook volgend jaar weer een beroep op jullie te mogen doen ……

Hans Mesu Coördinator Zonnebloemloterij

Peter Dingemanse

0118611819
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken