Jubileum Grietje Gruben

Meer dan 10 jaar vrijwilliger van de Zonnebloem

Zomaar een gewone vergadering in oktober 2023 met alle leden van de Zonnebloem Muntendam-Meeden. De agendapunten waren weer goed afgehandeld, dus tot slot de rondvraag. De voorzitter ging het rijtje af. Ik heb niets,ik heb niets enz. Grietje Gruben had ook niets voor de rondvraag. Dat duurde niet lang, want Grietje werd in de bloemetjes gezet. Degene die het bloemetje zou geven, zag veel vraagtekens bij iedereen, dus tijd om uit te leggen waarom deze verrassing.

Grietje werd in 2011 vrijwilligster en dat is ze nog steeds, maar tussendoor is zij er een tijdje tussenuit geweest. Dan wordt de inschrijfdatum weer zoveel later en de telling begint weer van vooraf aan. Zo kom je nooit aan tien jaren. Zij is al wel méér dan tien jaar vrijwilligster en dan krijg je een mooie bos bloemen. Vandaar deze attentie.

We hopen dat ze nog heel wat jaartjes aaneengesloten vrijwilligster bij  ons blijft, want we kunnen we haar niet missen! ‘n  Vrijwilligster.

 

Marion Smith

0598616989
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken