Fusie

Samengaan regio's Kanaalstreek en Oost- Groningen

Op 01 Januari 2017 zijn de regio "Kanaalstreek" en de regio "Oost- Groningen" samen gegaan onder de naam Oost-Groningen. Dit houdt in dat op bestuurlijk vlak het nodig was om bestuurlijk slagvaardiger te zijn en diverse zaken beter kunnen worden bestuurd.

Tevens zijn dan ook de 16 afdelingen nu onder de nieuwe regio geplaatst en er wel meer werkzaamheden door het nieuwe bestuur zullen moeten worden gedaan. Met name de veel grotere afstanden zullen moeten worden overbrugt en meer planning zal worden vereist.

Wel zal de oude regio "Kanaalstreek" in september 2017 nog wel een vakantieweek organiseren, dit is bedongen voor de fusie en naar nu blijkt ook de laatste zijn, door de bezuiniging bij het Nat. Bur. Breda.

De afdelingen van de "Kanaalstreek" bestonden uit de afdelingen; Stadskanaal, Musselkanaal, Valthermond, Tweede Exloermond, Ter-Apel en Alteveer/Onstwedde/Vlagtwedde.

​Wel kan men gewoon bij de afdelingen terecht voor informatie over  "de Zonnebloem" zoals het aanvragen van bezoekwerk etc.

 

 

Rika Alting

0644198321
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken