Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarvergadering met jubilarissen

13-02-2019-foto-kop-verslag-img0821jpg

Zonnebloemers krijgen bloemen

Tijdens de jaarvergadering van 13 februari zijn een aantal vrijwilligers zelf in het zonnetje gezet. Dit kwam omdat alle vrijwilligers, die van 10 tot 15 jaar meedraaien, daarvoor gehuldigd werden. Zij kregen de zilveren Zonnebloemspeld opgespeld en een oorkonde uitgereikt. Bep Bruin en Nel van Leeuwen – van Schie kregen ook een boeket. Zij zijn al 30 jaar vrijwilliger. Tijdens de bestuursverkiezing werden Maria van Paassen en Joke Roelofs herkozen. Nellie v.d. Meer werd in het bestuur gekozen. Zij neemt de plaats in van Hélène Duijvesteijn, die na 12 jaar afscheid nam. Fotograaf Lex v.d. Meide had voor Cock Vijverberg een fotoalbum samengesteld n.a.v. haar 50 jarig jubileum. Zij kreeg het door voorzitter Corrie van Dijk overhandigd. Tevens werd er afscheid genomen van Lieke Luijten. Na 7 jaar bij onze afdeling werd zij hiervoor bedankt. Bij haar afscheid werd Hélène Duijvesteijn verrast met een lied, wat uit volle borst door alle aanwezigen werd meegezongen. Tevens kreeg zij het waarderingsbeeldje overhandigd. Hélène bedankte alle aanwezigen voor hun steun en hulp die ze in al die jaren bij het organiseren van de evenementen heeft gekregen. Ze blijft echter als vrijwilliger aan de afdeling verbonden. Na afloop van de vergadering gingen alle jubilarissen op de foto met hun boeket bloemen. Er werd nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje. Lex v.d. Meide, bedankt voor het maken van de foto’s.

Klik op onderstaande link voor fotoalbum Cock Vijverberg

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken