Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Varen door het Westland

19-06-2019-foto-website-verslagjpg

Varen door ons mooie Westland

Woensdag 19 juni 2019 was het eindelijk zover: onze gasten gaan per boot een rondje Westland doen. Toen om 8.30 uur een aantal vrijwilligers de lunchpakketten gingen klaar maken regende en onweerde het verschrikkelijk! Maar we waren optimistisch en gelukkig klaarde het weer op. Er werd verzameld bij sporthal De Pijl en van de beheerder hiervan hadden we toestemming gekregen om de rollators, rolstoelen e.d. binnen neer te zetten waarvoor onze dank. Een grote groep mensen stond al te wachten toen de 4 boten van De Gantel aan kwamen varen en het inschepen kon beginnen. In totaal waren dat 107 personen: gasten, verpleegkundigen en vrijwilligers. Uitgezwaaid door familie en vrijwilligers vertrokken de boten voor een twee en een half uur durende vaartocht. Aan de gezichten te zien had men er veel zin in. Al snel werd er voor een kopje koffie/thee gezorgd met een koek erbij en ondertussen kon je heerlijk om je heen kijken van al het moois in het Westland of een gezellig praatje met elkaar. Halverwege de vaartocht werden de boten aan de kant gelegd want het was tijd voor de lunch. Iedereen kreeg een papieren tasje met daarin 2 broodjes, een krentenbol, een slaatje en een flesje water. Ook gingen er koelboxen aan boord met daarin voor iedereen nog een heerlijk ijsje. Een speciaal woord van dank aan Albert Heijn Naaldwijk voor het sponsoren van de broodjes en krentenbollen! Terwijl men nog heerlijk zat te genieten van al dit lekkers vertrokken de boten weer voor de rest van de tocht. Gedurende de vaartocht ging er op iedere boot een doos met snoepjes rond en dat gaf weer een echt schoolreisje gevoel. Iedereen genoot met volle teugen. Om kwart voor twee waren de boten weer terug bij De Pijl en werd iedereen weer van boord geholpen. Aan alle reacties te horen heeft iedereen genoten van deze vaartocht. Onze huisfotograaf Lex heeft met assistente onderweg weer heel veel foto’s gemaakt zodat iedereen nog even kan nagenieten. Klik op onderstaande link voor fotoalbum.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken