Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmiddag in De Binnenhof

bestuurjpg

Vrijdag 20 december 2019 is er een gezellige kerstmiddag georganiseerd voor onze gasten in gebouw De Binnenhof in Naaldwijk. De zaal zag er heel sfeervol uit en om 14.00 uur opende onze voorzitter Corrie van Dijk deze middag. Zij heette iedereen welkom en vertelde in het kort het programma voor deze middag: een muzikaal optreden van de heer Peter Pronk en een optreden van kinderkoor EigenWijs. Hierna was het tijd voor een kopje koffie/thee met een heerlijk stukje kerstkrans. Na al dit lekkers stelde Corrie de heer Peter Pronk voor en hij vertelde zelf met welke instrumenten hij deze middag enkele kerstliederen voor ons zou spelen, o.a. klarinet en saxofoon. Er kon door onze gasten worden meegezongen en als men de tekst niet wist kon er ook “gehumd” worden. Na dit muzikale optreden bedankte Corrie de heer Pronk en las zij een mooi gedicht voor over herder Jan. Na een 2e kopje koffie/thee, ditmaal met een lekker kerstkransje, kwamen de kinderen van koor EigenWijs het podium op. Verkleed als Maria en Jozef, de herders en de wijzen uit het oosten begonnen zij hun eerste lied. Het kerstverhaal werd verteld door Maria die op oudere leeftijd terugkijkt op de geboorte van het kindje Jezus. Zij begon haar verhaal bij de verschijning van de engel Gabriël die haar vertelde dat zij moeder zou worden van de zoon van God en zij eindigde bij de geboorte van Jezus en alle bezoekers die naar het kind kwamen kijken. Tijdens haar verhaal werden er passende liedjes gezongen en kwamen alle personages tot leven, er was zelfs een heuse baby! Het was een mooi en vertederend optreden en zij kregen natuurlijk een welverdiend applaus. Voor alle kinderen was er een leuke kerstbeker als aandenken voor hun medewerking aan de kerstmiddag voor de Zonnebloem. Na nog een heerlijk drankje en een zoutje genuttigd te hebben werd deze fijne kerstmiddag afgesloten door Corrie en zij vertelde dat iedereen ook nog een mooie kerstster en kerstkaart meekreeg bij het naar huis gaan. Op deze middag waren er 80 gasten en 49 vrijwilligers aanwezig. 

 

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken