Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Theatermiddag

01a-boven-het-verslag20190917141737jpg

De Binnenhof Naaldwijk

Dinsdag 17 september 2019 is er weer een activiteit georganiseerd voor de gasten van de Zonnebloem afd. Naaldwijk/Maasdijk. Nadat iedereen heeft kunnen genieten van de mooie zomer en de herfst weer nadert had iedereen weer zin elkaar te ontmoeten in gebouw De Binnenhof te Naaldwijk. Voor deze middag was uitgenodigd Theatergroep Vrij, welke wordt gevormd door mevr. Antoinette van der Velde en dhr. John Schneider.

Onze voorzitter Corrie van Dijk opende deze middag en heette iedereen welkom, daarna was het tijd voor koffie/thee met een heerlijk koekje. Na de koffie kondigde Corrie het eerste toneelstuk aan getiteld “Jaar in, jaar uit”, een relatiekomedie over het acteurs- echtpaar Trudy en Wim in een huiselijke relatie. Hij heeft niet veel werk meer en zit dus veel thuis maar laat het huishouden aan haar over wat de nodige ergernis geeft. Ondanks alle hobbels besluiten zij toch maar hun komende 40-jarig huwelijk te vieren en nog één keer de rol van hun leven te spelen.
Na dit eerste komische stuk waar herkenbare situaties in zaten was het tijd voor een tweede kopje koffie/thee en een leuke chocolade traktatie.
Het tweede stuk, getiteld “Elke Week” ging over een ontmoeting tussen twee vreemden op een bankje in het park. Twee heel verschillende mensen die, hoewel zij tegensputtert en verder wil met haar cryptogram maar door zijn aandringen toch in gesprek raken over hun relatie en interesses. Ze blijken toch wel veel gemeen te hebben en ook in dit stuk zaten herkenbare en komische situaties. Het einde was heel verrassend omdat blijkt dat wij, het publiek, op het verkeerde been zijn gezet! Antoinette en John kregen een welverdiend applaus en werden uiteraard door Corrie bedankt voor hun mooie acteerwerk.
Hierna was het tijd voor een heerlijk glaasje en een lekker zoutje en kon men nog even met elkaar napraten over deze gezellige middag. Er waren 97 aanwezigen: 64 gasten en 33 vrijwilligers.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken