Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Nieuwjaarsinstuif

20200107154827jpg

Nieuwjaarsinstuif op dinsdag 7 januari 2020

Nieuwjaarsinstuif 2020

Het is een goede traditie om aan het begin van het jaar elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen, zo ook bij de Zonnebloem afd. Naaldwijk/Maasdijk. Dinsdag 7 januari waren weer vele gasten, enkelen met partners en vrijwilligers naar de Binnenhof gekomen waar de bestuursleden klaar stonden om iedereen te verwelkomen en al het goede te wensen voor het komende jaar. Nadat iedereen een plekje gevonden had werd de middag om half drie geopend door Corrie van Dijk, hierna werd er door alle bestuursleden koffie/thee geserveerd met een heerlijk soesje. Na de koffie nam Corrie weer het woord en blikte zij nog even terug op het afgelopen jaar, te beginnen bij de nieuwjaarsinstuif 2019 met daarin het 50-jarig jubileum van onze vrijwilliger Cock Vijverberg, in februari was te gast Lex Thoen met zijn hond die kwam vertellen over zijn werk als schaapherder. In april de bingomiddag, in juni varen door het Westland, in september een theatermiddag en in oktober als extraatje de film “de laatste kouwe tuinder van het Westland”. In november nog een bingomiddag en een bedrijfsuitje naar dierentuin Blijdorp waarna het jaar werd afgesloten met een gezellige, sfeervolle kerstmiddag. Ook waren er weer de ritjes met de strandrups, het kleinschalig project, de verloting enz. Al met al zijn er in 2019 weer vele leuke activiteiten geweest. Corrie blikt ook even vooruit op het programma voor 2020 en dit ziet er weer veel belovend uit. Na al deze mooie woorden werd er rondgegaan met drankjes en werd er geproost op een mooi zonnebloemjaar. Iedereen kreeg nog een warm hapje en om half 5 sloot Corrie de middag af, ongeveer 85 gasten en vrijwilligers kunnen terugkijken op een heel gezellige middag.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken