Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Audiovisuele presentatie door Marcel Batist

20200226141908jpg

Audiovisuele presentatie door Marcel Batist
Woensdag 26 februari 2020 was er weer een activiteitenmiddag in gebouw de Binnenhof, ondanks de slechte weersvoorspellingen waren er heel wat gasten en vrijwilligers hiernaartoe gekomen om met elkaar een gezellige middag te beleven. Na de opening door onze voorzitter Corrie van Dijk werd er eerst koffie/thee geschonken met erbij een lekkere plak ontbijtkoek. Hierna kondigde Corrie dhr. Marcel Batist aan, hij is geboren en getogen in Naaldwijk en al vele jaren hobbyfotograaf. Vroeger maakte men gebruik van dia’s maar met de komst van het digitale tijdperk en speciale computerprogramma’s zijn de mogelijkheden vele malen groter. Marcel heeft door de jaren heen prachtige foto’s gemaakt en hier mooie audiovisuele producties van gemaakt met veel verschillende thema’s die een aantal minuten duren. Dit alles omlijst met sfeervolle muziek. Enkele thema’s die deze middag getoond werden: “Roemloos Einde” over de leegloop en verpaupering van het plaatsje Doel bij Antwerpen, “Hemelse Constructie”, de aparte architectuur van het station in Luik, “Dwalen langs Noorse dalen”, boeiende landschappen en kolossale Muskusossen, “Als ze even stil zitten”, vlinders in bonte kleuren en patronen, gefotografeerd in een vlindertuin. Ook heel mooi “Bevroren laagland”, winterse beelden van ons lage, waterrijke landje waar vooral de foto met de Konik paarden eruit sprong. Tussen de verschillende thema’s door gaf Marcel nog wat achtergrond informatie over de beelden die getoond werden. Halverwege was er een pauze waarin iedereen nog een keer koffie/thee met een koekje kreeg. Iets na vieren was het tijd om af te sluiten en werd Marcel door Corrie bedankt voor de mooie beelden. Men kon hierna nog even napraten onder het genot van een drankje en een stukje kaas/worst. Er waren deze middag 46 gasten en 31 vrijwilligers aanwezig.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken