Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Strandrups 7 juli 2022

2022070714430302jpg

De Strandrups reed voor onze afdeling op de middagen van 4 tot en met 7 juli

Donderdag 7 juli vertrok strandrups De Vrijheid voor de laatste groep gasten in deze week. Na aankomst in Ter Heijde kregen de gasten een regencape uitgereikt ter bescherming tegen een buitje of anders tegen de wind. Zonder een zonnetje, maar met tegenwind gingen chauffeurs Rien en Ton met 5 gasten en 2 vrijwilligers op pad richting de Zandmotor. We hadden het strand helemaal voor onszelf. Een enkele wandelaar liep er met de hond. Wel bekeken we de kitesurfers die volop hoge sprongen maakten. Voor hen was de wind perfect. Halverwege draaide de rups voor de koffie/thee pauze en werden we getrakteerd op cake, gebakken door Margôt Barendse. Met het windje in de rug werd de tocht vervolgd. Veilig kwamen we weer in Ter Heijde aan, met dank aan Rien en Ton. De gasten hadden weer genoten van een heerlijke middag.

Ook Leonie Steenvoort bedankt. Zij verzorgt al jaren de inschrijving en administratie van de tochten met de strandrups en was ook vandaag weer aanwezig bij het vertrek.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken