Afscheid Maria en jubileum Anneke

20230201-maria-en-annekejpg

Afscheid van Maria van Paassen (secretaris) en 25-jarig jubileum van Anneke Arkesteijn.

Afscheid
Onze secretaris Maria van Paassen heeft op 1 februari 2023 na 12 jaar afscheid genomen van het bestuur van de Zonnebloem afd. Naaldwijk-Maasdijk.

Maria was als secretaris een belangrijke schakel in het bestuur van onze vereniging. Zij behandelde alle in- en uitgaande correspondentie en zorgde via de Online Afdelingsadministratie (OAA) dat de deelnemers- en vrijwilligersadministratie werd bijgehouden. Ook waren er bij alle activiteiten keurige lijsten met de aangemelde gasten, die dan bij binnenkomst weer netjes door Maria afgevinkt werden.

Medebestuursleden hebben altijd fijn met haar samengewerkt en daarom verdiende zij het om op de jaarvergadering in het zonnetje gezet te worden. Voorzitter Corrie van Dijk sprak haar toe en blikte terug op de vele werkzaamheden die door Maria gedaan zijn in die 12 jaar. Als blijk van dank overhandigde Corrie haar namens de afdeling het waarderingsbeeldje van de Zonnebloem, een cadeaubon en een mooi boeket bloemen.

De vrijwilligers hadden ook een aandenken voor Maria meegebracht: héél veel ‘Zonnebloem’post in een mooie doos om thuis open te maken en te lezen.
Tot slot werd er door de bestuursleden nog een lied gezongen op de melodie van “Varia, varia”. Deze woorden waren natuurlijk veranderd in “Maria, Maria” welke door
alle aanwezigen uitbundig werd meegezongen!

Jubileum
Anneke Arkesteijn is al 25 jaar een enthousiaste vrijwilliger bij onze afdeling. Corrie vraagt Anneke naar voren te komen en spreekt haar toe. Ook krijgt Anneke een toespraakje van de Regio-voorzitter Anneke Nadorp. Anneke krijgt van haar naamgenoot het gouden Zonnebloemspeldje en een oorkonde. Tot slot een mooi boeket bloemen en een warm applaus van iedereen.

Mirjam van Lint

0613678451
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Sport en spel
  • Uit eten/terrasje pakken