“Op weg naar Pasen”

img5110jpg

Een sfeervolle middag voor gasten van De Zonnebloem afd. Naaldwijk/Maasdijk in De Binnenhof te Naaldwijk

Deze middag waren 49 gasten en 28 vrijwilligers naar gebouw De Binnenhof gekomen om met elkaar te gaan genieten van een gezellige Paasbijeenkomst.

Te gast waren de groep FEM uit Maasland, 2 zangeressen en 1 zanger die met hun geluidsman naar Naaldwijk waren gekomen om bij ons een modern paasverhaal te brengen. Na opening door Corrie van Dijk werd eerst genoten van een kopje koffie/thee met een heerlijk paaskoekje en daarna was het tijd voor het optreden van FEM. Telkens werd op een vlotte wijze een gedeelte van het paasverhaal verteld en afgewisseld met passende liedjes. Te horen waren nummers van U2 (I Still Haven’t Found), Claudia de Breij (Mag ik dan bij jou), Leonard Cohen (Hallelujah), Bette Midler (The Rose) en nog meer mooie Engelstalige en Nederlandse nummers. In de pauze nog een kopje koffie/thee en na afloop een glaasje met uiteraard wat lekkers erbij. Het was weer een fijne middag en de reacties van onze gasten bij het naar huis gaan waren lovend; iedereen heeft genoten en was onder de indruk. Bij het weggaan kregen de gasten nog een fleurig, geel paasplantenbakje en een chocolade haasje. Met elkaar kunnen we weer terugkijken op een heel geslaagde activiteit.

Mirjam van Lint

0613678451
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Sport en spel
  • Uit eten/terrasje pakken