Circus in de Zorg

image00001jpeg

Zonnebloem-gasten uit regio Westland hebben een heerlijke middag gehad bij Circus in de Zorg

Circus in de zorg is speciaal bedoeld voor ouderen en mensen met een handicap of beperking. Ook de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling Naaldwijk-Maasdijk hebben genoten van een circusvoorstelling in een echte circustent. Deze was opgezet op het parkeerterrein van Westlandia. Daar liepen een aantal parkeerwachten rond die ervoor zorgden dat de toevoer van alle mensen keurig verliep.

Al onze gasten, met of zonder rolstoel of Scootmobiel, kregen een mooi plekje om de piste heen. Er was een spreekstalmeester, veel muziek, jongleeracts met hoepels, stoelen, messen en lasso’s en natuurlijk een leuke clown die de boel op stelten zette. Er werd gelachen, geklapt en regelmatig klonken er oh’s en ah’s. Na een uurtje namen we afscheid en vertrokken de meeste gasten en vrijwilligers richting de kantine van Westlandia. Daar stonden andere zonnebloemvrijwilligers al klaar met koffie, thee en een heerlijk koekje erbij. Zo kon iedereen elkaar nog even ontmoeten en gezellig napraten.

Een mooie afsluiting van een geslaagde middag, aangeboden en georganiseerd door de Zonnebloem Regio Westland.

Mirjam van Lint

0613678451
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Sport en spel
  • Uit eten/terrasje pakken