Zonnebloemvergadering met een lach en een traan

20240212211538jpg

Tijdens de jaarvergadering van 12-2 namen we afscheid van 2 bestuursleden en waren er bloemen voor jubilarissen.

Voorzitter Corrie van Dijk heeft 9 jaar lang de voorzittershamer gehanteerd. De Coronatijd was lastig, maar onder leiding van Corrie hebben de vrijwilligers toch veel aandacht aan de gasten kunnen geven. Inmiddels groeit de afdeling weer, zowel gasten als vrijwilligers. En er worden heel veel individuele, kleinschalige en groepsactiviteiten georganiseerd voor de gasten. Jenny is 6 jaar lang algemeen bestuurslid en notulist geweest. Bovendien schreef zij mooie stukjes (ervaringen) voor de website van de afdeling. Ondanks dat de bestuursleden al een jaar bezig zijn om een nieuwe voorzitter te vinden, is dat helaas nu nog niet gelukt, maar op dit moment is het bestuur wel in gesprek met een mogelijke kandidaat. Met een passend gedicht, cadeaus, een Zonnebloempuzzel, veel kaarten en mooie bloemen hebben we van Corrie en Jenny afscheid genomen. Gelukkig blijven beiden als vrijwilliger verbonden aan de afdeling.

Bloemen waren er ook voor maar liefst 8 jubilarissen. Gerrie Otto, Paula van Gulik, Joke van der Stap en Silvia Reijgersberg omdat ze 10 jaar vrijwilliger zijn. Walda van der Kaay is 25 jaar vrijwilliger en ontving uit handen van Anneke Nadorp, de regiovoorzitter, een oorkonde en het gouden zonnebloemspeldje. Nel van Leeuwen en Bep Bruin zijn al 35 jaar vrijwilliger en Cock Vijverberg maar liefst 55 jaar! Alle aanwezige jubilarissen werden in het zonnetje gezet voor hun inzet en betrokkenheid. Helaas konden Paula, Sylvia en Nel niet aanwezig zijn. Zij krijgen de felicitaties en bloemen thuis.

Na de vergadering werd er in de centrale hal in de Ontmoetingskerk onder het genot van een drankje nog door veel vrijwilligers gezellig nagepraat.

Mirjam van Lint

0613678451
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Sport en spel
  • Uit eten/terrasje pakken