Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligers- en jaarvergadering 15 februari 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

Een jaarvergadering met veel jubilarissen

In de zaal De Rank van de Ontmoetingskerk stond de vrijwilligersvergadering op het programma met aansluitend de jaarvergadering. Tijdens de jaarvergadering las secretaris Maria van Paassen het sociaal jaarverslag voor. Ze blikte terug op de vele activiteiten die in 2015 hadden plaats gevonden. Hierna presenteerde penningmeester Corry van Vliet het financiële jaaroverzicht. Na goedkeurende woorden van de kascommissie werd decharge verleend. Op de agenda stond een bestuursverkiezing. Drie bestuursleden: Hélène Duijvesteijn, Joke Roelofs en Maria van Paassen stelden zich herkiesbaar. Met algemene stemmen werden zij herkozen. Hierna was het tijd om de jubilarissen in het zonnetje te zetten. Wil Kouwenhoven, José Jansen, Janneke v. Es, Marijke Smit, Engelien Stolze en Tilly Krijger zijn15 jaar Zonnebloemvrijwilliger.Nadat voorzitter Corrie v. Dijk lovende woorden voor ieder van hen had uitgesproken, kregen ze de zilveren insigne opgespeld. Tevens vergezeld van een oorkonde en een zonnig boeket bloemen. Anny van Dijk werd geëerd voor 25 jaar vrijwilligerswerk. Ook zij werd bedankt voor haar jarenlange inzet voor onze afdeling. Anny kreeg de gouden insigne opgespeld, vergezeld van een plaquette erepenning, een oorkonde en bloemen. Ten slotte kreeg Joke v. Lenteren een boeket bloemen t.g.v. van 30 jaar vrijwilliger. Ook Joke kreeg waarderende woorden van de voorzitter. Na afloop van de vergadering genoten alle aanwezigen van een drankje in het atrium.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken