Pannenkoeken eten, een ware liefhebberij.

Vandaag genoten 34 gasten van onze afdeling van zelfgebakken pannenkoeken.

Om 10.30 uur kwamen de eerste gasten binnendruppelen bij het Natuurhus aan de Koeweidendijk in Neede. Al snel volgden er meer. Ze kwamen zelf met de fiets, met de scootmobiel, met eigen auto of werden gebracht door de Vlearmoesbus. De gasten werden allereerst ontvangen met een kop koffie en een lekkere soes van de plaatselijke bakker Stroet. Na de koffie was er een optreden van Han Koeslag die samen met de mensen liedjes van vroeger zong. Dit allemaal onder het genot van een glaasje fris. 

Daarna was het tijd voor het pannenkoek eten. Men kon kiezen uit naturel pannenkoek, spekpannenkoek of pannenkoek met appel. De mensen lieten zich de pannenkoek goed smaken. De pannenkoeken werden gebakken door vrijwilligers van onze afdeling. 

Als toetje kregen de mensen nog een heerlijk ijsje van ijssalon "het Buurtkupertje" uit Noordijk. Om 14.00 uur ging iedereen voldaan naar huis. Het is een gezellige dag geweest.

 

 

Ina van Dalen

06-10804324
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken