Eindelijk weer een feestelijke middag!

We hebben er een tijd op moeten wachten (oktober 2019 was de laatste) maar zaterdag 8 oktober 2022 was er weer een feestelijke middag van de Zonnebloem Neede bij CR "de olde Mölle".

De gasten (73 in totaal) werden na binnenkomst verwend met een kop koffie en een lekker gebakje van bakkerij Stroet. Na het openingswoord van voorzitter Ineke Meij, begon het optreden van Brothers Two uit Haaksbergen. De stemming zat er al snel in. In de pauze kregen allle gasten een consumptie (en wie wilde nog een 2e) en lekkere hapjes en was er tijd om gezellig met elkaar te kletsen. Het 2e deel van het optreden bracht de mensen in beweging. Er werd o.a. een polonaise gedanst door de vrijwilligers samen met enkele gasten.

Aan het einde van de middag werd het Zonnebloemlied gezongen door de vrijwilligers en werden de gasten nog getrakteerd op koffie met een heerlijk saucijzenbroodje. Al met al was het weer een zeer geslaagde middag, mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers.

Ina van Dalen

06-10804324
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken