Zonnebloem afd. Neede huldigt haar jubilarissen,

Voorafgaande aan de vrijwilligersvergadering van 8 november werden 2 vrijwilligers van onze afdeling gehuldigd omdat zij al 25 actief zijn als vrijwilliger.

 

Diny Oonk is jarenlang bestuurslid Bezoekwerk geweest. Daarnaast heeft zij zich veel ingezet voor de activiteiten die georganiseerd worden door de afdeling en besteedde veel aandacht aan Nationale Ziekendag. Daarnaast bezocht zij ook trouw haar gasten en de vrijwilligersvergaderingen van de Zonnebloem Neede.

Gerrie Abbink heeft heel wat jaren in het bestuur gezeten. Als bestuurslid Activiteiten en later als voorzitter. In februari jl. is zij met haar bestuurswerk gestopt. Als bestuurslid heeft zij veel voor de afdeling georganiseerd, zoals de busreizen, de feestmiddagen en andere uitstapjes. Ook zij bezocht haar gasten trouw. Naast het werk voor de afdeling is zij inmiddels ook al 18 keer mee geweest met vaarvakanties van de Nationale Vereniging de Zonnebloem.

Beide dames ontvingen uit handen van Vincent Elferink (voorzitter van de Regio) ieders een gouden speld, een diploma en bloemen. Van de voorzitter van de afdeling, Ineke Meij, ontvingen zij ieders een beeldje en een bos bloemen. Zij werden door de sprekers en alle vrijwilligers bedankt voor hun jarenlange inzet voor de Zonnebloem

Ina van Dalen

06-10804324
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken