Kersen eten.

img4752jpg

Samen met 41 gasten en 5 vrijwilligers, gingen we naar de kersenboomgaard in Langerak.

Wat een leuke morgen is dit geworden. Alles werkte mee om er een feestje van te maken. Het weer was prachtig, de Hoppers waren goed op tijd, de koffie smaakte best en het kersentaartje was verrukkelijk. De rit met het treintje door de boomgaard, deed denken aan een schoolreisje, want door de bladeren van de bomen, die steeds in je gezicht kwamen, was het gelach niet van de lucht. En toen er bij de terugkomst ook nog een kersenijsje klaar stond, was het helemaal prachtig en erg lekker. Voor iedereen stond er nog een bakje kersen klaar voor thuis. En als er dan wordt gevraagd, doen we dit volgend jaar weer, weten we dat dit een geslaagd uitje is te noemen.

Nel Elzinga

0184-681162
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken