Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligersuitje.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Donderdag 6 november was ons uitje voor de vrijwilligers. In "Het Dorphuis" in Ottoland werden we om 17.30 verwacht.

Met 30 vrijwilligers was er een leuk opgezet programma. Het begon met oud - Hollandsche spelletjes, waarmee we konden proberen een gekregen nummer hoger te maken. Maar bij verlies moest je ruilen voor lager. En maar weer proberen. Heel leuk. Iedereen deed zijn uiterste best. En dat maakte hongerig. Maar daar was opgerekend met een heerlijk buffet. Allemaal lieten de vrijwilligers zich de kostelijke spijzen goed smaken. Na nog wat gezellige napraat vertrok iedereen tevreden naar huis. Tot volgend jaar, dan houden we deze dag op 5 november. Genoeg tijd om na te denken over wat we dan gaan doen.

Nel Elzinga

0184-681162
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken