Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Reisje door het Groene Hart.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Woensdag 31 mei was de dag van ons jaarlijkse reisje.

Om 8.30 uur verzamelde onze gasten en vrijwilligers zich bij de bus voor een leuk uitje. Al lang van te voren waren we met het reisje bezig. Er moet van alles geregeld worden en dan hoop je dat het goed komt. Nou, dat kwam het. Alles werkte mee. We hadden een hele fijne chauffeuse, gezellige gasten en heerlijk weer. Eerst reden we naar Hoek van Holland. Daar werd onder het genot van een kop koffie en een lekker gebakje, genoten van het zicht op de komende en gaande schepen op de Nieuwe Waterweg. Daarna vertrokken we naar Leiderdorp, waar we aan boord gingen van de Olympia.Een heerlijke lunch werd daar geserveerd en intussen voeren we op de Kagerplassen. Rond 16.00 uur gingen we, na een prachtige boottocht, naar huis, waar we zo rond 17.30 uur aankwamen. Iedereen was het er over eens, dit was een heerlijke dag geweest.

Nel Elzinga

0184-681162
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken