Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Stamppotten

Zonnebloem afdelingsnieuws

Woensdag 29 november was er weer een leuke middag voor onze gasten.

Prachtig om te horen, dat onze gasten al dagen van te voren tegen elkaar zeggen, dat het zo fijn is dat er weer een zonnebloemmiddag is. Het was de laatste van het jaar 2017. Voor de pauze vertelde Arjan Wemmers over een vliegtuig, dat bij Brandwijk/ Bleskensgraaf was neergehaald, waarbij de bemanning op èèn na, allemaal omkwamen en na de pauze, vertelde dhr. Stam over een vliegtuig, dat op de terugweg naar Engeland was beschoten en een noodlanding in de Lek maakte, nabij het Zwaantje. Interressante verhalen uit de oorlogsjaren. Maar daarna gingen de smaakpapillen aan aan het werk, toen er heerlijke geuren door de zaal zweefden.

Er werd een stamppottenbuffet neergezet en daar deden onze gasten zich tegoed aan. Er werd gesmuld van zuurkool, hutspot, andijviestampot en boerenkool. Met worst, ballen gehakt, spekkies en een kuiltje jus.Het was heerlijk en met bolle buiken ging het huiswaarts, na een geslaagde middag.

Nel Elzinga

0184-681162
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken