Afdelingsvakantie Het Bosgoed maart 2024

25 maart t/m 29 maart 2024

Met de Zonnebloem Nieuwegein-Noord weer op vakantie!

Onze afdeling organiseert een afdelingsvakantie op het “Het Bosgoed” in Lunteren, midweek van 25 maart tot en met 29 maart 2024, een sfeervol ★★★★★ hotel in alle jaargetijden.

 

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, een volledig aangepaste groepsaccommodatie gelegen in de bossen van Lunteren (Gelderland), biedt een warme sfeer, hoogwaardig comfort en volop activiteiten. Een mooie locatie voor seniorenvakanties en/of vakanties voor mindervaliden met alle mogelijke voorzieningen die nodig mochten zijn. De koks zorgen voor een culinaire maaltijd op een feestelijk gedekte tafel.

Wij verzorgen een eigen activiteiten programma.

Prachtig in het Veluwe bos gelegen, op slechts 1 km van dorpskern Lunteren.

Het Bosgoed: alle goeds onder één dak! 

 

Deze locatie hebben wij na de succesvolle vakanties wederom definitief vastgelegd. Wij hebben de beschikking over de B-vleugel zodat wij slechts 14 gasten kunnen meenemen met 5 vrijwilligers.

De kosten voor deze midweek met volpension bedragen circa € 395 p.p. (excl. vervoer naar Lunteren en terug naar Nieuwegein). Als u zelf vervoer hebt, kunt u op eigen gelegenheid gaan. Wij horen graag wat uw mogelijkheden zijn qua vervoer i.v.m. het regelen van extra chauffeurs.

 

Voor meer informatie over het hotel zie https://hetbosgoed.nl/

of neem contact op met Hans Wielders, mail: jjwielders@outlook.com of mobiel 06-15367200.

Marianne Boone

0628465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk