Eindejaar vrijwilligers etentje in Fort Jutphaas.

Zonnebloem afdeling

De vrijwilligers van de Zonnebloem Nieuwegein Noord hebben het jaar 2017 gezamenlijk afgesloten met een etentje op een unieke locatie, namelijk Fort Jutphaas in Nieuwegein.

Na ontvangst in het fort hebben we onder het genot van een drankje gezellig met elkaar kunnen praten over onze afdeling. Na een korte uitleg van Ischa Huizer over de geschiedenis van het huidige (wijn)fort en zijn eigenaren, startte de meekookavond. Onder begeleiding van maestro-culinario Cees van Suilenkom hebben een aantal dames een heerlijk diner bereid.

Het menu bestond uit een romige broccolisoep, gekookte worteltjes, rode kool en sperzieboontjes, Grootmoeders sudderlapje en stoofpotje van kip, gebakken aardappels met spek en ui en als toetje een bitterkoekjesbavarois.

Voordat de koffie ingeschonken werd, werden eerst de 3 jubilarissen van onze afdeling in het zonnetje gezet. Huub Verkroost, Robert Silfhout en To Geurtsen zijn alle drie meer dan tien jaar vrijwilliger bij onze afdeling. Daarvoor hulde en een zilveren insigne en oorkonde van de Nationale Vereniging uit Breda en een cadeaubon. Helaas moesten wij ook afscheid nemen van Robert Silfhout vanwege zijn studie en werkzaamheden in het buitenland.

Na de koffie werd de avond afgesloten en kunnen we ons gaan richten op 2018.

Marianne Boone

0628465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk