Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerst viering 2017

Zonnebloem afdeling

De jaarlijkse Kerstviering van de Zonnebloem Nieuwegein Noord heeft plaats gevonden in de zaal van de Petanqueclub te Nieuwegein.

Nadat de gasten successievelijk binnenkwamen, de jassen waren opgehangen, werd de koffie of thee geschonken met een stukje banket. Ondertussen speelde de band ZOEBA een aantal vrolijke liedjes.

Na het openingswoord kreeg geestelijk verzorger Thomas Borggrefe van de Geinsche Hof het woord om de kerstgedachte onder de aandacht te brengen en de gasten te inspireren voor een kerstwens naar aanleiding van zijn voorgelezen verhaal.

Inmiddels waren de vrijwilligers druk bezig met het inschenken van een drankje en het opnemen van de stamppotten, met een keuze uit boerenkool met worst of hutspot met een balgehakt. Als een toetje werd een ijsje geserveerd.

Na het eten gingen de gasten aan de slag om een kerstgeschenkdoosje te maken. De vrijwilligers alweer aan de gang om de drankjes op te nemen, waarbij de keuze gemaakt kon worden uit een glaasje advocaat met slagroom (duidelijk de favoriet), wijn, bier of fris.

Hierna was het weer de beurt van de band om aan de hand van kerstliederen en hits uit het verleden de gasten aan het zingen te krijgen. De stemming zat er in ieder geval goed in.

Helaas, als het gezellig is vliegt ook de tijd en omstreeks 16:00 uur werden de gasten weer opgehaald. De vrijwilligers nog even de boel opruimen, om daarna gezamenlijk nog even een drankje te nemen en moe maar voldaan te kunnen terug kijken op een geslaagd kerstviering!

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk