Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Artis samen met medewerkers van KPMG

z1lxmau0jpg

Op 9 april jongstleden was er, in het kader van NL Doet, een uitje georganiseerd door medewerkers van KPMG naar Artis in Amsterdam.

Voor de meeste van de gasten was het al een aardige tijd geleden dat ze een bezoek hadden gebracht aan Artis. Iedereen was nieuwsgierig naar hoe het park was veranderd en of er nog een stuk herkenning naar het verleden terug te vinden was. De dag begon met een lekker zonnetje en de medewerkers van KPMG stonden te de gasten al op te wachten. Bij aankomst was er eerst tijd voor een kop koffie met een lekker stukje appeltaart en daarna begon de wandeling door Artis. De meeste gasten moesten even wennen, want het bleek dat de begeleiders bijna allemaal niet uit Nederland kwamen. Gelukkig werd er door de begeleiders goed hun best gedaan om Nederlands te spreken. Tijdens de wandeling langs de volières, amfibieën, olifanten, giraffen, zeeleeuwen, pinguïns, aquariums en natuurlijk de apen, kwam het gesprek steeds meer op gang.

De tijd voor de wandeling ging veel te snel voorbij en voordat iedereen het in de gaten had, was het alweer tijd voor een afsluitend drankje waarna de reis terug naar huis weer ingezet moest worden.

De conclusie die getrokken kan worden is dat het een hele leuke middag was, met veel gezelligheid en leuke fotomomenten. De gasten vonden ook mooi om te zien, dat naast alle vernieuwingen, er ook nog veel aandacht geschonken werd naar het verleden van deze mooie dierentuin.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk