Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagboottocht de Zonnebloem

Vrijdag 6 april was het dan zover. Velen hadden er naar uit gekeken, de jaarlijkse boottocht van de Zonnebloem afdeling Nieuwegein Zuid en – Noord en Vianen. Tussen 8:00 en 8:45 uur kwamen de 220 gasten aan boord van de Eureka en werden verwelkomd door de 38 vrijwilligers en naar hun tafels begeleid. 9:00 uur en exact op tijd vertrok de boot. Waar zou de reis naar toe gaan?

Al gauw werd duidelijk dat wij de Lek stroomafwaarts zouden gaan volgen en via de Noord bij Kinderdijk naar Dordrecht zouden varen om in de Oude Maas na de grote hefbrug te draaien en de terugreis te aanvaarden.

De inwendige mens werd goed verzorgd door het keukenpersoneel en de ijverige vrijwilligers. Na de koffie of thee met cake werd een bingo gespeeld en werden snacks uitgedeeld. Ook was er livemuziek en de stemming zat er goed in bij de gasten.

Her was inmiddels alweer tijd voor een warme maaltijd. Een plak fricandeau, sperzieboontjes, frites en appelmoes stonden op het menu met een ijsje en slagroom als toetje.

De vrijwilligers inmiddels weer druk in de weer om af te ruimen en de afwas te doen in de keuken.

’s Middags werden lootjes verkocht voor de loterij en waren er leuke prijzen te winnen. Onder het genot van een drankje en hapje genoot iedereen van de boottocht.

En zoals altijd als het leuk is gaat de tijd snel en voor we het wisten waren we om 16:45 uur weer aan de Handelskade in Nieuwegein. Het einde van een zonnige en geslaagde dag waar de gasten enorm van genoten hebben.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk