Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Miep Verhoef-Kamp 25 jaar vrijwilligster bij de Zonnebloem

25jaar-goud-870x500jpg

Miep is tijdens het vrijwilligersuitje gehuldigd omdat zij 25 jaar actief is bij de Zonnebloem Nieuwegein Noord. Ze is lid sinds 1-6-1993! In die tijd is ze van 1 juni 1993 tot 19 februari 2009 onze voorzitter geweest, dus bijna 16 jaar. Zij heeft ook een groot aantal vakantieweken georganiseerd voor vrijwilligers en gasten die mobiel genoeg waren en geen verzorging nodig hadden, maar wel gezelschap.

Zelf heeft zij nog al wat verre reizen gemaakt, waaronder een reis naar Antarctica en pas nog naar Praag. Miep is 40 jaar onderwijzeres geweest.

In eerste instantie moest zij op 80 jarige leeftijd stoppen van de Zonnebloem, maar dat is gelukkig terug gedraaid en nog steeds bezoekt Miep een aantal gasten, waar zij als vriendinnen mee omgaat.

Volgend jaar als Miep haar 90e verjaardag(!) viert stopt zij als vrijwilligster. En zullen wij haar opnemen als “vrijwillige gast” omdat zij haar gasten zolang mogelijk blijft bezoeken.

Miep heeft de bijbehorende oorkonde en gouden insigne van de Zonnebloem ontvangen.

Miep, namens het bestuur, bedankt voor je jarenlange inzet voor onze gasten en vrijwilligers!

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk