Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Testdagen 2018

extraillustraties02-3-testjpg

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid pakt de Zonnebloem uit met een gratis Bioscoop dag voor 5000 mensen en de Zonnebloem Testdagen.

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid pakt de Zonnebloem uit met een gratis Bioscoop dag voor 5000 mensen en de Zonnebloem Testdagen, waarbij maar liefst 16 locaties worden getest en 1500 mensen genieten van een gratis dagje uit! 

De afdeling Nieuwegein Noord heeft de toegankelijkheid van de bioscoop Kinepolisin Utrecht getest. Een verslag van Miep van Hees:

Afgelopen woensdag 3 oktober mochten wij gratis naar de prachtige film “Bankier van het verzet “.

We waren in totaal met 10 personen uit Nieuwegein Noord. Rond de 200 mensen uit de gehele regio.Het was enigszins rommelig georganiseerd. Voordat iedereen er was (uit de gehele regio) moesten de anderen wachten in de hal. Dat duurde nogal lang.

De toegankelijkheid werd deze dag op vele plaatsen in bioscopen getest. Dat was hier niet echt geweldig! Met een rollator de roltrap op was niet handig. Een man viel op de roltrap, maar werd op tijd, letterlijk opgevangen totdat hij bovenaan de roltrap was. Max TV heeft dit opgenomen en uitgezonden. Een drempel in het invalidentoilet is niet handig met een rollator.

Eén lift voor zo’n groot gebouw is natuurlijk ook ronduit slecht te noemen.

Max TV en veel meer pers was aanwezig vanwege een plaquette die na de film werd uitgereikt aan de hoofdrolspelers (400.000 bezoekers).

Eenmaal boven kregen we koffie en een stroopwafel en mochten we een prachtige filmzaal in. Ruime plaatsen en rolstoelers konden vooraan een plaats krijgen. Men mocht vrij een plaats kiezen.

Toen werd het muisstil en keken we naar een prachtige film, over een waargebeurd verhaal.

Tot slot nog bloemen voor de aanwezige hoofdrolspelers, Barry Atsma en Jacob Derwig en hun regisseur. Zij hopen een Gouden Kalf te krijgen voor de film en hun spel. (NB er zijn 5 Gouden Kalveren gewonnen). Al met al een enerverende middag.

Wieneke en Peter Woudsma hebben Madurodam getest, bijgaand hun verslag:

Vanmorgen 4 oktober de Fam. Druppers opgehaald om naar Madurodam te gaan. De reis naar Den Haag was gezellig, de Fam. Druppers had er veel zin. Na een filevrije reis waren wij rond 11 uur in Madurodam. Eerst koffie met wat lekkers en toen aan de wandel. Het weer was lekker. Madurodam is goed te doen voor mensen met een rollator. Het was niet druk. Fam. Druppers genoot van het park, zij waren jaren terug voor het laatst geweest. Rond de middag kwam het zonnetje er soms bij. Rond de klok van half één, een broodje kroket gegeten met koffie/thee. Daarna nog een rondje gelopen. En het bezoek afgesloten met een kop koffie en wij waren om 16.00 uur weer thuis. De Fam. Druppers heeft genoten. Wij werden hartelijk bedankt voor de leuke dag.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk