Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Huldiging Miep Verhoef

logo-25-jaar-pngjpg

Miep Verhoef heeft haar 25-jarig jubileum in juni van dit jaar gehad en heeft aangekondigd afscheid te nemen vanwege het bereiken van een respectabele leeftijd. Wanneer precies weten we niet, maar voor dat ze onopgemerkt vertrekt, wilden wij in deze setting officieel afscheid van haar nemen als vrijwilligster.

Nog even ter herhaling een aantal de activiteiten van Miep.

Miep is van 1 juni 1993 tot 19 februari 2009 onze voorzitter geweest, dus bijna 16 jaar en dat heeft zij prima gedaan.

Ze heeft zelf een groot aantal vakantieweken georganiseerd voor vrijwilligers en gasten die mobiel genoeg waren en geen verzorging nodig hadden, maar wel gezelschap.

Zelf heeft ze nog al wat verre reizen gemaakt, waaronder een reis naar Antarctica.

Zij heeft nog steeds heeft ze 6 gasten op haar lijstje staan en die blijft zij zoveel mogelijk bezoeken, ondanks het feit dat zij nu zelf ingeschreven staat als gast.

Miep nogmaals bedankt voor al die jaren inzet bij de Zonnebloem, tijd voor eenbloemetje en een cadeaubon.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk