Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Huldiging Wieneke Woudsma

nr2-10jaarjubileumjpg

Tijdens de kerstviering van 2018 werd onze vrijwilligster Wieneke Woudsma gehuldigd. Zij is inmiddels 10 jaar actief bij onze afdeling in Nieuwegein Noord.

Na haar verhuizing van Heerhugowaard naar Nieuwegein in 2007 is zij actief als vrijwilligster aan de slag gegaan. Het vrijwilligerswerk is haar niet vreemd, want ook in Heerhugowaard is zij 20 jaar actief geweest. Ook in Nieuwegein ging zij daar mee verder.  

Zij doet al 11 jaar vrijwilligerswerk bij de Geinsche Hof (op maandagochtend mensen van en naar de fysiotherapeut brengen).

Bij de Zonnebloem is zij in november 2008 begonnen en heeft zij nu 13 gasten (incl. een paar bezoekgasten).

Daarnaast is zij fanatiek creatief bezig, ook voor de kerst altijd druk met een groepje andere Zonnebloemetjes voor de menukaartjes, versieringen en presentjes.

En is zij verantwoordelijk voor het aanbrengen van haar echtgenoot Peter, als onze penningmeester.

10 jaar bij de Zonnebloem, dat betekent waardering van ons allen en daar hoort de zilveren insigne van de Zonnebloem bij en een bos bloemen.

Wieneke, bedankt voor je inzet namens ons allen!

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk