Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstviering 2018

banner-kerst-v2-800x675jpg

De kerstviering vond dit keer plaats in boerderij de Middenhof in Nieuwegein. Na het nuttigen van koffie of thee met een stukje banket, werden de 115 gasten en vrijwilligers verwelkomd door het bestuur, werden een tweetal vrijwilligsters in het zonnetje gezet en werden twee jarigen toegezongen. Vervolgens werd het eerste vakantieplan door onze afdeling gepresenteerd voor september 2019 in de Imminkhoeve te Lemele.

Inmiddels was het tijd geworden voor het kerstdiner, een driegangen keuzemenu. Dat was een hele organisatie voor het personeel om 115 gasten van een voortreffelijk diner te voorzien. Aan de reactie van de gasten te horen, heeft dat prima gesmaakt.

Pastoraal medewerker Marion verzorgde de kerstgedachte. Daarna werd op een groot scherm kerstliederen met ondertiteling vertoond en kon iedereen uit volle borst meezingen. Ondertussen werd een drankje geserveerd. En zoals altijd als het gezellig is gaat de tijd snel en was het tijd om afscheid van elkaar te nemen. De gasten verlieten ons met een klein presentje, een aanmeldingsstrookje voor de afdelingsvakantie, met een tevreden gevoel en een glimlach.

En daar doen wij het tenslotte voor, er kan zoveel meer dan je denkt, is ons motto!

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk