Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sunflower Sensation

img7327jpg

pot-zonnebloemen verkoop door de Zonnebloem afdeling Nieuwegein Noord

Tijdens “De Grote Tuinverbouwing” op City Plaza heeft onze afdeling bijgedragen om het winkelcentrum een groener aanzien te geven. Op zaterdag 25 mei stonden wij met een kraam op de Markt en onze zonnebloemen lagen prachtig ten toon gespreid. Met een aangename temperatuur van 20 graden hadden wij een zeer goede verkoop van de planten en hebben wij planten bij besteld. Restaurant Barista kwam ons koffie brengen en wij kregen ook koeken en aardbeien van de markt. Diverse spontane reacties gekregen op het werk van de Zonnebloem. De tuinmannen van SBS6 kwamen ons vaak te hulp om planten te verkopen. Ook diverse terrassen hebben planten van ons gekocht of gaven spontaan een donatie.

Op 1 en 2 juni met een temperatuur op zaterdag (26°) en zondag (31°) was de belangstelling op City Plaza beduidend minder en hadden veel mensen blijkbaar het strand opgezocht. Gelukkig werden wij gesponsord met flesjes water door de Jumbo. Des al niet te min hebben wij totaal 1400 planten verkocht en zijn erg blij met het behaalde resultaat. Minimaal 1 euro is namelijk voor de afdeling bestemd. Met een groot aantal vrijwilligers kunnen we terugkijken op een aantal gezellige dagen tijdens dit festijn met een bijzonder goed resultaat zodat de inspanningen niet voor niets zijn geweest en met de opbrengst weer leuke dingen kunnen doen voor onze gasten.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk