Het andere bedrijfsuitje

11-4ee5e5b3-c7d4-42fc-af0d-0ee35e173b82jpg

Op 7 juni 2019 is Huub met 8 gasten naar het Speelgoed- en Ambachtenmuseum in Terschuur geweest op uitnodiging van het bedrijf Altena. De gasten werden door Huub, André en het Rode Kruis busje gereden. In dit rolstoelvriendelijke museum krijg je een unieke kijk in de wereld van toen. Toen er nog geen elektriciteit was en het meeste werk nog door echte ambachtslieden met de hand werd gedaan. Een echte reis door de tijd.

In het museum werden ze opgevangen door de medewerkers van het bedrijf voor koffie met gebak en na afloop een drankje. Het andere bedrijfsuitje is bedoeld voor mensen in een rolstoel, maar dit betekent niet dat ze de hele tijd in een rolstoel moeten zitten.

Er kan zoveel meer dan je denkt! Altena bedankt.

Marianne Boone

0628465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk